Bodybuilding 

Bodybuilding Belgium: De laatste nieuwtjes uit België

Monday 01 November 2004
289
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Nieuwe outfit voor Arthur en Cliff

De categorie mister fitness zit echt wel in de lift de laatste jaren. Op elke wedstijd zijn er meer deelnemers. Arthur Neuhof en Cliff Nijsen, de voorlopig twee besten van het ogenblik, respectievelijk 2e en 1e op de  finale Wabba-Benelux. Op de EK was het juist andersom(6de en 7e). Ze zijn ook trainingspartners bij Bodyart gym in Maastricht.En bewonder nu hun nieuwe slip maar, zou niet misstaan op de stages he.

Paris Gym: De succesrijkste bij de Naturels

Gelegen in hartje Loksbergen nabij Halen en Diest komt men ,,Paris gym ,, tegen. Deze hardcore fitness wordt al 20 jaar uitgebaat door de sympathieke Luc Nijns,zelf atleet in hart en nieren. Met tal van overwinningen werd hij Belgisch kampioen, zo ook bij de koppels, evenals de G.P van Doornik die ook op zijn palmares staan. De atleten in zijn gym volgende snel, met Luc zijn deskundige begeleiding o.a. Amodio Lorenzo, Beelen Erwin en jongstleden nog Jacobs Fernand behaalde diverse titels. En voor 2005 staan er alweer een 4 à 5 atleten te trappelen van ongeduld om in competitie te stappen. Doe zo verder Luc en atleten van Paris gym!

 

Stefan Geuns vindt juiste federatie

Na bijna 25 jaar en een 50-tal wedstrijden met telkens prachtige prestaties als bodybuilder, heeft Stefan na 4 verschillende bonden eindelijk zijn vaste stek gevonden. Hij is altijd rechtuit in zijn uitspraken en neemt tevens geen blad voor de mond. Met al zijn kennis en ervaring is Stefan nu ook ingelijfd bij het Wabba-Benelux jury team. Een rijke aanwinst volgens ons. Als vaste job werkt Stefan als begeleider bij Hasso gym in Hasselt, die tegelijk verdeler zijn van Gerva toestellen.

Op de foto: Stefan Geuns (rechts)in vergelijking op de finale 2003 met Jean-Paul De Keyser en winnaar Jan De Weerd (links)

 

Wabba Benelux maakt planning

Onder het waakzaam oog van WorldPresident Fabien Debecq hebben het voltallige bestuur van wabba-benelux hun planning bijgewerkt. Al de datums en locaties van de eerstvolgende wedstrijden werden besproken. De finale voor 2004 zal plaatsvinden in Gorinchem op 14 november, evenals de selectie voor het WK op 26 en 27 november in India. Pittig detail : op deze wedstrijd (begint om 14 uur) zullen ook de beginners/debutanten (categorie C) kunnen deelnemen. En dit in gewichtscategorieën. Voor alle duidelijkheid: dit geldt enkel voor de beginners!

Vlnr.: Vice-president Ludo Coomans, President Daniel Moyson, World-president Fabien Debecq, Coördinator Ferdy Robyns.

Vice-president Ludo Coomans
President Daniel Moyson
World-president Fabien Debecq
Coördinator Ferdy Robyns.
archief S&F 125
Bodybuilding Belgium: Een kijkje in het land van het zwarte goud
Agenda 2004