Anabolen 

De Slager is gearresteerd

Saturday 01 January 2005
204
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

In het Midden-Amerikaanse staatje Belize heeft de politie de 63- jarige Reinaldo Silvestre opgepakt. De Amerikaanse justitie zocht de oplichter al enkele jaren. Toen Silvestre nog in Miami woonde gaf hij zich voor plastisch chirurg, en deed dat zo overtuigend dat vrouwen en de bodybuilder Alexander Baez zich door hem lieten opereren. De vrouwen wilden hun borsten laten vergroten en Baez, die Mister Mexico was geweest, wilde graag een borstimplantaat.

Silvestre had echter geen medische opleiding. Hij gebruikte de recreatieve drug ketamine om zijn slachtoffers te verdoven, en maakte daarbij zoveel fouten dat Baez tijdens de operatie drie keer bij bewustzijn kwam. Silvestre wist ook niet hoe je een implantaat inbracht, en sneed tijdens de operatie Baez’ borstspieren door, en verminkte de bodybuilder daarmee voor het leven. Tot overmaat van ramp maakte de nepchirurg zijn insnijdingen niet goed dicht, en voorzag hij de bodybuilder van een implantaat dat was bedoeld voor vrouwen. Toen Baez ontwaakte was hij de eigenaar van een cup C, zwerende wonden en een kapotte musculatuur. De vrouwen die door de nepchirurg onder handen waren genomen waren er even slecht aan toe. Toen een paar van hen een klacht indienden nam Silvestre de benen en verdween van de aardbodem. Toen de media lucht van de zaak kregen noemden ze hem De Slager van de Zuidkust.

In Belize had Silvestre’s gladde praat hem niet in de steek gelaten. Toen de agenten hem arresteerden gaf de namaakchirurg nota bene les aan de universiteit.

‘Kleine Hercules’ werd mishandeld
Rob Ammersdorffer groeit uit zijn jasje.....