Bodybuilding 

Bodybuilding Belgium: De laatste nieuwtjes uit België

Saturday 01 January 2005
192
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Mark Gilis wordt beter met de jaren

Veel atleten zijn als oude wijn, ze worden beter met de jaren.
Zo ook iemand is Mark, met meer dan 70 wedstrijden in een tijdspanne van 25 jaar.
Weinigen zullen hem dat nadoen. Na tal van omzwervingen doet hij nog steeds competitie, en nu bij de WABBA gelederen. Hij heeft dit jaar zelfs al een paar prachtige prestaties behaald.
Wij van S&F wensen hem bij zijn trainingen en wedstrijden nog veel succes toe!

Nutrico NV breidt uit

Nutrico N.V. is de firma die het top voedingsmerk ,,Performance’’ lanceerde en zo al snel een begrip werd op de Europese markt. Performance producten kan men vinden in sportscholen, speciaalzaken en sportwinkels.

Om aan al de huidige kwaliteitsnormen(GMP en HACCP) te voldoen was het noodzakelijk om een grotere infrastructuur te bouwen. Deze nieuwe locatie laat toe om de capaciteit sterk te verhogen en nieuwe productietechnieken aan te wenden. We zullen in de nabije toekomst dan ook een heel aantal innovatieve kwaliteitsproducten lanceren.

Siggi tussen monsters

België’s bekendste bodybuilder Siggi moet zich weren tegen een aliën en een farao (zie foto) Maar wie zijn die andere figuren eigenlijk? En op welke plaats speelt dit scenario zich af?

Degenen die als eerste de 2 antwoorden weet, naar S&F schrijven en er ligt een geschenk te wachten. Wij hopen alvast dat Siggi ongehavend uit de strijd komt!

Oli’s Bodyshop: Klein maar fijn

Op 18 en 19 september opende Olivier Van Gool zijn eigen voedingssupplementenshop aan de leemskuilen nr 7 in Vosselaar. Hier kan men alleen de betere sportvoeding vinden o.a. Performance, nature’s best, maximize, all stars enz. Venanzio Dibernardo die tevens in voorbereiding is voor het WK in India, kwam ook een kijkje nemen om zijn sponsormerk Performance te promoten. Samen op de foto met links Collin Cornelisen die volop aan zijn comback werkt en in het midden Olivier die zijn kansen gaat wagen bij de mister fitness. Zet hem op heren!

Bodybuilding Belgium: Finale NCOBB 2004
Facts & Figures: Fandag Expeditie Robinson