Gezondheid 

100.000 tot 10 miljoen huisstofmijten

Thursday 05 March 2015
270
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

100.000 tot zo’n 10 miljoen. Dat is het aantal huisstofmijten dat vanaf zes maanden gebruik in je matras kan huizen. Niet zo gek dus, dat mensen die allergisch zijn voor deze beestjes er met vooral ’s nachts last van hebben. Gelukkig biedt SmartSleeve® uitkomst. Speciaal voor wie last heeft van een huisstofmijtallergie heeft SmartSleeve® een matrashoes en kussenbeschermer ontwikkeld die de kans op een allergische reactie sterk verminderd. De microcapsules in de Sleep Allergen Protected producten bevatten natuurlijke probiotica; goede bacteriën die de slaapomgeving zuiveren. De microcapsules openen zich door lichaamswrijving en laten probiotica vrijkomen. Dankzij deze Purotex® capsuletechnologie worden huisstofmijt allergenen met wel 90% gereduceerd. Het resultaat? Een gezond slaapklimaat en een optimale nachtrust. 
 
13 maart: Dag van de Slaap
Bob Veenma, directeur van Dommelin, groothandel in bedtextiel vindt de Internationale Dag van de Slaap een mooi moment om eens stil te staan bij ons slaappatroon en eventuele klachten: “Huisstofmijtallergie komt even vaak voor als hooikoorts, waar ontzettend veel mensen mee te kampen hebben. Het grootste verschil tussen beide allergieën is dat pollen slechts een paar maanden per jaar in de lucht zitten, terwijl de huisstofmijt je het hele jaar door uit je slaap kan houden. Een matras is door gebrekkige ventilatie een paradijs voor schimmels, mijten en bacteriën. Gelukkig is daar wat aan te doen. Een  Sleep Allergen Protected SmartSleeve om je matras en kussen maakt op 100% natuurlijke wijze korte metten met huisstofmijt en zorgt ervoor dat die nare klachten verleden tijd zijn. Zo wordt lekker slapen weer de normaalste zaak van de wereld. En wanneer kun je daar beter mee beginnen dan op de Dag van de Slaap?”

Over SmartSleeve
SmartSleeve® ontwikkelt revolutionaire producten die het slaapcomfort en de slaapgezondheid  optimaliseren. Het assortiment bestaat uit zes matrashoezen-met-een-plus die met hun driedimensionale structuur zorgen voor extra ventilatie, vochtregulering en veerkracht. Slaapverstoorders als muggen, stress en allergieën worden op natuurlijke wijze aangepakt, waardoor er maximaal van de nachtrust genoten kan worden. Het productieproces van SmartSleeve matrashoezen en kussenbeschermers werd geperfectioneerd in de Academy van Bekaert Textiles, wereldwijd marktleider in matrastextiel. De basis voor de producten ligt in het wetenschappelijk onderzoek naar slaap dat de Bekaert Academy in samenwerking met universiteiten uitvoert. Zie voor meer informatie over SmartSleeve www.smartsleeve.eu
 

Photo by congerdesign on pixabay
APS: Kitesurfen op HISWA 2015
5 Boeken die je moet lezen!!