Fitness 

Ben jij het covermodel man/vrouw die wij zoeken?

Thursday 19 March 2015
219
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Wij zoeken mensen met een regelmatig gezicht, een mooie huid, verzorgd haar en een goed geproportioneerd lichaam. Voor de heren: geen behaarde of te zwaar gespierde fysiek. Een atletische spierbouw en sixpack zijn een pre. Met andere woorden: wij zijn op zoek naar mooie en fotogenieke fitnessmodellen voor een fotoshoot. Zie de voorbeelden op de eerdere covers. Zend met je aanmelding een tweetal recente foto's mee, voorzien van je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, leeftijd en je confectiematen inclusief schoenmaat. Eén close-up van je gezicht en een foto waar je geheel op staat in lingerie/onderbroek, bikini/zwembroek of in trainingskleding waarop je lichaam goed te zien is. Kijk altijd in de camera en poseer als een model. Je mag je spieren aanspannen maar neem geen bodybuildingposes maar modelposes aan. De ingestuurde foto's worden vertrouwelijk behandeld en alleen door de staf van Sport & Fitness bekeken. Ze worden in geen geval gepubliceerd, verspreid of openbaar gemaakt.  Zie de mail als een sollicitatiebrief waarin jij jezelf zo goed mogelijk presenteert.
 
Voorselectie
Gelet op de enorme hoeveelheid aanmeldingen krijg je alleen bericht als je in aanmerking komt voor S&F covermodelsearch finale.
Na een strenge voorselectie worden er 12 dames en 12 heren uitgekozen die op 1 november 2015 het podium mogen betreden om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren. Hier wordt onderandere gelet op je algehele- fysiek, verzorging, presentatie, uitstraling en of je fotogeniek bent.Over de uitkomst wordt niet gediscussieerd.
 
Kwaliteitstandaard
In andere gevallen ontvang je dus geen bericht. De foto's van de S&F-fotoshoot worden uitsluitend gebruikt voor publicatie van Sport & Fitness. In het geval dat deze foto’s niet beantwoorden aan de kwaliteitsstandaard die wij aanhouden, behoud Sport & Fitness het recht voor de foto's niet te publiceren. Als covermodel ben je immers de blikvanger van het tijdschrift.
 
Finale
Op 1 november 2015 heeft Sport & Fitness de finalewedstrijd van de S&F Coversearch in het Kennemer Theater te Beverwijk in samenwerking met Your Body Federation. Sport & Fitness Model Coversearch is een niet bondgerelateerde en onafhankelijke wedstrijd.
 
Covershoot
Sport & Fitness geeft de toezegging voor een Cover met een interview binnenin het magazine voor de eerste plaatsen in deze dames en heren S&F Models search finale.
 
Aanmelden
Stuur je gegevens en foto’s zoals hierboven beschreven naar info@sportenfitness.nl
t.a.v. Diana Kamies.
Onderwerp: aanmelding S&F Models 

Bekijk ook ons filmpje

Photo by freestocks.org on Unsplash
APS: De rollator-epidemie komt eraan
Trailrunning: altijd in beweging met The North Face