Fitness 

PUMA pusht je nog harder te trainen dit najaar

Tuesday 11 August 2015
207
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest


PUMA ziet trainen niet als een einddoel, maar meer als een middel om positiever, sterker en fitter te worden. Hoe meer energie je erin stop, hoe meer je eruit haalt. PUMA Training ruilt smoesjes in voor endorfine en streeft ernaar om sneller, sterker en krachtiger te worden, #NoMatterWhat.

PUMA’s ambassadeurs, waaronder De Snelste Man Ter Wereld Usain Bolt, wereldberoemde artiest Rihanna, steraanvaller Sergio Agüero, voetbalclub Arsenal en het nationale boksteam van Cuba brengen de campagne tot leven door middel van een serie trainingsvideo’s. De gedurende vier werken opgenomen videoserie geeft een sneak peak van het trainingsregime van deze ambassadeurs en wat zij ondergaan om de beste van de beste te blijven. De video’s tonen hun motivaties en tactieken om zichzelf continue te verbeteren en laten zien hoe zij in elke workout meer energie en enthousiasme stoppen. De nieuwe IGNITE XT ondersteunt hen hierin. Het speciale ontwerp van deze trainingsschoen biedt energie en flexibiliteit terwijl het ook optimale responsiviteit biedt.

Onderdeel van de geïntegreerde trainingscampagne is een nieuw platform voor consumenten, PUMA PACT. Via de PUMATRAC hardloop app en puma.com/training, kunnen consumenten de hashtag #NoMatterWhat delen op social media en worden ze begeleid met de tools en motivatie die ze nodig hebben om sneller, sterker en krachtiger te worden. De ambassadeurs van PUMA leiden en inspireren de consumenten om net zo hard te trainen als hen, #NoMatterWhat.

Voor meer informatie over PUMA Training en de nieuwe IGNITE XT trainingsschoenen, ga naar puma.com/training.

Photo by Dawn on Flickr
Review Avanca D1 Sports Headset
Review Avanca D1 Sports Headset deel 2