Fitness 

PILOXING: krachtige fitnessvorm die je raakt, nu ook in Nederland

Monday 24 March 2014
179
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

PILOXING: krachtige fitnessvorm die je raakt, nu ook in Nederland
Mix van Pilates, boksen en dansen
maakt je sterker, energieker en zorgt voor balans
Slanker, sexyer en energieker. Welke vrouw wil dat nou niet worden? Door aan PILOXING te doen, maak je het mogelijk. Dit nieuwe fitnessprogramma – in de Verenigde Staten al razend populair – is nu ook te volgen in Nederland. Het combineert boksen, Pilates en dansen en maakt je zowel mentaal als fysiek nog sterker. PILOXING-lessen zijn voor iedereen toegankelijk en te volgen bij verschillende sportscholen in Nederland.
PILOXING is bedacht door Viveca Jensen, onder meer personal trainer van diverse Hollywood-celebrities. Het programma is zeer intens en werkt aan alle facetten van je lichaam. Pilates versterkt je spieren en balans, boksen je conditie en het dansen geeft jouw hele work-out ‘lots of fun’. Zo werk je je tegelijk in het zweet voor een strakker lijf en komt die vrolijke glimlach niet meer van je gezicht. Het versterkt de armspieren en verbetert de gezondheid van het hart en de bloedvaten. Een PILOXING-les raakt je. Na de work-out voel je je energiek, sterk en in balans.
In een gemiddelde PILOXING-les verbrand je wel 800 tot 1.000 calorieën. Draag daarbij ook nog eens de speciale PILOXING-handschoenen van elk 250 gram om je work-out nog intensiever te maken. Je kunt de handschoenen ook buiten de PILOXING-les gebruiken, bijvoorbeeld tijdens wandelen of joggen. De les volg je op blote voeten of met speciale PILOXING-sokjes om je voeten en enkels sterker te maken.
 
PILOXING is een nieuw en dynamisch fitnessprogramma dat meerdere disciplines met elkaar combineert. Het trekt echte diehardfans aan, onder wie diverse internationale sterren. PILOXING is het enige fitnessprogramma dat Pilates en boksen combineert in één allesomvattende, vet verbrandende en (buik)spieren verstevigende work-out waarmee je je gegarandeerd in vorm sport tijdens groepssessies die zowel leuk als uitdagend zijn.
Daar komt verder nog het plezier van simpele dansbewegingen bij, die zo kenmerkend zijn voor Viveca.
Meer informatie is te vinden op: www.piloxing.com.
 

Veiligheidswaarschuwing voor sporters: neem geen voedingssupplement met DMAA
Eiwitten: de ene shake is de andere niet