Fitness 

Garmin introduceert de vernieuwde Garmin Connect Mobile app

Thursday 22 October 2015
204
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Garmin introduceert de vernieuwde Garmin Connect Mobile app, een intuïtieve app waar Garmin gebruikers eenvoudig informatie, gegevens en functies kunnen vinden, die voor hun belangrijk zijn. Dankzij de update van Garmin Connect Mobile heeft de app nu een modern en kleurrijk ontwerp met een nieuwe grafische interface die door de gebruiker zelf kan worden ingesteld op basis van persoonlijke voorkeuren. Of je nu aan het trainen bent voor een marathon, simpelweg meer wilt bewegen door het aantal stappen per dag te verhogen of je golfprestaties wilt verbeteren, Garmin Connect Mobile laat je de meest belangrijke en relevante data zien om je doelen te behalen.

"We zijn enthousiast over de vernieuwingen binnen de Garmin Connect Mobile app," zegt Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland. "De nieuwe interface en de mogelijkheid om gegevens te personaliseren maken het voor gebruikers gemakkelijk om zich te concentreren op hun persoonlijke fitnessdoelen en mijlpalen, ongeacht welk Garmin product ze gebruiken of waar ze op dat moment staan in hun uitdaging naar een gezondere en actievere levensstijl.”

Dankzij de nieuwe en gemakkelijke navigatie binnen het programma kun je snapshots, een kalender, ranglijsten of een nieuwsbericht toevoegen voor een optimale gebruikerservaring en meer beleving.

Gebruikers kunnen de weergave van gegevens op hun persoonlijke voorkeuren afstemmen. Kies je eigen dashboards, zodat je je kunt concentreren op je persoonlijke doelen en interesses, of het nu over het verhogen van je dagelijkse stappen, het verbeteren van je slaapritme of het trainen voor een aankomende wedstrijd gaat. Als gebruiker van Garmin Connect Mobile kun je je voortgang bekijken en analyseren en krijg je in één oogopslag een waardevol inzicht in de statistieken die voor jou belangrijk zijn.

Deel meer op social media en doe mee met de wekelijkse uitdaging met betrekking tot het aantal stappen waarbij je het opneemt tegen andere Garmin Connect gebruikers met hetzelfde gemiddelde aantal stappen per week. Upload draadloos je gegevens vanaf compatibele Garmin toestellen naar de app, deel je vooruitgang op social media of laat anderen realtime met je meebeleven dankzij Live Track.

De update is nu beschikbaar om te downloaden voor Garmin Connect Mobile gebruikers op iOS en Android-apparaten.

Italiaans 'push up' broekenmerk Freddy lanceert nieuwe collectie in 'Active Fashion' stijl
FITSHE AFTER WORKOUT SHAKES EEN 100 PROCENT NATUURLIJKE AFTER WORKOUT SHAKE ONTWIKKELD VOOR VROUWEN