Fitness  Bodybuilding 

Bodybuilding Belgium: De laatste nieuwtjes uit België

Sunday 01 May 2005
397
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Clarence De Vis beste Belg in India

Clarence, één van de beste entertainers op het podium behaalde een 4de plaats op het WK in India, en werd daarmee beste Belg. Clarence was al eerder Belgisch en Europees Kampioen bij de Juniors. Hij is ook een veel gevraagd gastposer, en wel door verschillende federaties en wordt gesponsord door het bekende voedingssupplementenmerk Performance. Er wacht hem beslist nog een veelbelovende carrière.

 

Foto: Clarence in het midden, links Paul Lans, rechts Venanzio Dibernardo

 André Vandendriessen start pas carrière

André, pas 53 jaar geworden, en van beroep treincontroleur, begint zich in zijn sas te voelen. Na meer dan 30 jaar waagde hij terug de competitie in te stappen en deed dat met succes.Verleden jaar bij de masters behaalde hij een schitterende 6 de plaats en dat bij een line-up van 14 atleten bij de WABBA Benelux. Een van zijn vroegere trainingspartners was de bekende Erwin Note, voormalig Belgisch en Europees kampioen. De doelstelling dit jaar van André is zeker de top 3 te bereiken, en dat zal zeker slagen wanneer Patrick van de Noordzee gym de begeleiding op zich neemt. Wie weet zit er wel een ticket in voor de EK 14 dagen later in Londen. Zet hem op André!

 

Fernand Jacobs is er klaar voor

 

Bij de NCOBB (dit is de naturelfederatie van België) zitten echte volhouders. Zo ook één is Fernand, een paracommando van beroep. Net 51 geworden, en reeds uitblinker in verschillende andere sportdisciplines, deed hij in 2004 voor de eerste maal competitie en met succes. Een tweede plaats behaalde Fernand bij de New Faces en bij GP van Doornik eiste hij de eerste plaats op, en dat in een zeer sterk deelnemersveld. Luc Nijns, mijn trainer en uitbater van Paris Gym, heeft alle vertrouwen in mij, en staat me bij met raad en daad. De kroon op het werk zou nu nog een Belgische titel zijn, maar dat is pas voor in oktober dit jaar. Concurrenten, ik ben klaar voor de strijd, jullie ook?

 

Grand Prix Wabba Benelux op 11 juni

De eerste wedstrijd van het jaar 2005 vindt zaterdag 11 juni plaats in Brussel. Place to be: het Auditorium 44. De weging van de atleten is van 12.00 tot 14.30.
De wedstrijd start om 16.00. De verschillende categories zijn: Beginners, Juniors, Seniors, Masters, Miss Fitness/Shape, Mister Fitness. Guest Posing wordt verzorgd door Samuel Savior, Mr World Pro 2004 (zie foto) Info: www.wabba-benelux.com

 

Onmisbaar, zo’n trainingspartner

Koen Sneyers en Erik Swerts trainen al jaren onafscheidelijk samen. Koen die al eens vicemister België was in 2001, en Erik die in 2003 3de was bij de Tall Class, vangen de competitie nu ook weer samen aan voor het jaar 2005. Na een sabbatjaar ingelast te hebben, zijn ze weer gemotiveerd om goede prestaties neer te zetten. Ze trainen dan, hoe kan het anders, bij het Looi’s Body Gym in Tessenderlo.

 

Op de foto; in Wabba outfit tijdens een opendeurdag. Toi,Toi,Toi heren, en zet hem op!

 

Ivan Van Strydonck 5e op WK India

Verleden jaar op 6 en 7 december behaalde Ivan Van Strydonck een prachtige 5de plaats op het WK in India, en dat bij een line up van 26 deelnemers. Ivan liet ons weten volgend jaar bij de masters aan te treden. Met zo een shape kan het niet mislopen. Nog eens een dikke proficiat Ivan en ga zo verder!

 

Fit 4 life: De beste service voor alle doeleinden

 

Jo Peeters, ooit een succesvol wedstrijdatleet, opende in november 2003 zijn eigen gym, FIT 4 Life te Boutersem. Jo die vroeger zelf dagelijks in de gym te vinden was, en daarmee verschillende titels behaalde, is nu volop bezig met het ‘in shape’ houden van zijn eigen cliënteel. Met de modernste apparatuur, Gym 80 (kracht) en Precor (cardio) biedt hij zijn klanten de beste service, om aan een gezond en stevig lichaam te werken. U kan bij FIT 4 Life voor al uw doeleinden terecht en na de training kan u er genieten van een ontspannende saunabeurt. Tevens is er een gezellige bar waar u na het sporten nog rustig van een drankje kan genieten. Ook voor sportvoeding (Performance, Nature’s Best) kan u bij Jo terecht. Ga gerust eens een kijkje nemen !! FIT 4 Life, Leuvensesteenweg 310a, 3370 Boutersem,

www.fit4life-boutersem.be 

 

Venanzio Dibernardo lust vrouwelijk schoon

 

Op de jaarlijkse FIBO in Barcelona, tussen de vele optredens door, ontmoette Venanzio de bekende mooie fitness-atlete Lena Johannesen. Volgens goed ingelichte bronnen, konden de twee het voortreffelijk met elkander vinden. Bloeit er hier iets moois op?

Wij van S&F houden u zeker op de hoogte!

 

 

After Party

De riemen worden er bij de bestuursleden van de WABBA wel eens afgelegd, zoals dat heet. En zeker na een heel vermoeiend EK of WK. Hier nuttigen beide heren (Ferdi Robyns, coördinator en Daniel Moyson, president) een energiedrankje, of is het iets anders? Ze hadden waarschijnlijk iets te vieren.....

 

 

Contest News: San Francisco bodybuilding en figure-show
Sterkste Man: Debutant Jos Dekker wint Sterkste Man van Noord-Nederland!