Fitness 

Healthy Fest: het eerste sport, mind & food festival van Nederland

Wednesday 03 February 2016
181
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest


Een uitdagende training met personal trainer Guy van der Reijden, CrossFit-trainingen van de door Arie Boomsma opgerichte Vondelgym, billen-en-benenworkout met fitnessexpert Alain Hulspas: alles is mogelijk op Healthy Fest, het eerste festival in Nederland waar alle trends op het gebied van sport, mind en food samenkomen. Naast actieve workouts en trainingen, kunnen deelnemers hun gedachten verzetten in een motivatiesessie van Michael Pilarczyk, een rustmoment creëren bij yogagoeroe Thirza van de Hoef of meer te weten komen over de laatste voedingtrends bij lezingen van OERsterk-schrijver Richard de Leth en voedingscoach Vivian Reijs. De eerste editie van het 3-daagse festivalweekend Healthy Fest vindt plaats op 3, 4 en 5 juni in De Eemhof in Zeewolde.

Personal trainer Guy van der Reijden is blij met de komst van Heathy Fest: “Actief zijn in sport en bewust omgaan met voeding is niet alleen belangrijk, maar ook vooral heel leuk. Dat ontdekken steeds meer mensen. Er is een breed aanbod op dat gebied en dat brengt Healthy Fest allemaal samen in een festivalweekend. Ik vind het te gek en heel inspirerend om nauw betrokken te zijn bij de organisatie en mijn expertise, trainingsmethodes en kennis hiervoor in te zetten. We gaan er een energiek weekend van maken.”

Motivational speaker Michael Pilarczyk sluit zich hierbij aan: “Werk bewust aan je eigen geluk, je gezondheid en je succes. Leef je mooiste leven. Dat is waarin ik les geef en dat sluit precies aan bij Healthy Fest. Ik ben dankbaar dat ik tijdens deze drie dagen heel veel mensen mag inspireren voor een healthy, wealthy, happy life.”

Programma
Healthy Fest is er voor iedereen die gemotiveerd, geïnspireerd én uitgedaagd wil worden door bekende professionals op het gebied van sport, mind & food. Deelnemers doen zelf actief mee aan The Gladiator Workout, worden aangemoedigd door de populaire trainers van The Bootcamp Club of gaan voor een training van ‘Mykillerbodymotivation’ Fajah Lourens. Naast actieve workouts, kun je ook deelnemen aan yoga- en meditatiesessies of een inspirerende lezing bijwonen. Ook op het gebied van duurzame voeding is er van alles te ontdekken. Er wordt een Food Market geopend in de buitenlucht, er is een raw vegan workshop en een speciale kookworkshop met een topchef in je eigen cottage behoort ook tot de mogelijkheden. De dag afsluiten kan met een rustgevende kampvuurmeditatie of uitgebreide massage. Tijdens Healthy Fest investeer je drie dagen lang in je lijf, je geest, je voeding en je vrienden. Vol energie ga je naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie voor een gezonde levensstijl.

Voor meer informatie: www.healthyfest.nl

Healthy Fest is een samenwerking van RTL Live Entertainment en Fjuze. Cottages zijn vanaf vandaag te boeken vanaf €199,- per persoon (inclusief 3 overnachtingen, 3-daagse programmering en avondentertainment). Er zijn 2-, 4-, 5-, 6-, 8- en 12-persoons cottages beschikbaar.
 

Photo by Dominik Wycislo on Unsplash
Vliegtuigmaaltijden: niet uit de lucht gegrepen
VOOR MANNEN MET BALLEN