Gezondheid 

VOOR MANNEN MET BALLEN

Wednesday 03 February 2016
297
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest


of vrouwen die daarvan houden ;-)

Bij miljoenen vrouwen wereldwijd is het ontharen en onderhouden van de schaamstreek al ruim 50 jaar een onderdeel van de persoonlijke hygiëne. Onder mannen is dit onderwerp nog taboe. Een product om je ballen te verzorgen? Alleen de gedachte al bezorgt menig man het schaamrood op de kaken. Toch scheert of trimt inmiddels 60% van de Nederlandse mannen zijn schaamstreek en meer specifiek, zijn ballen. Een veelvoorkomend gevolg is een jeukerige en geïrriteerde huid waarvan meer dan 56% procent van de mannen aangeeft last te hebben, maar niet over spreekt. De hele mannelijke schaamstreek krijgt het sowieso dagelijks behoorlijk te verduren door onder andere strakke kleding, broeierige warmte en wrijving door sporten. En dat terwijl de huid daar net zo dun en kwetsbaar is als je oogleden. Intieme verzorging voor mannen is zeker geen overbodige luxe en moet uit de taboesfeer. Daarom lanceert Gentl Care het product Gentl Man. Een verzorgingsproduct voor ‘mannen met ballen’.

 
Over Gentl Man
Gentl Man is ontwikkeld in Nederlandse laboratoria. Het is een crème die een speciaal ontwikkelde 3C formule bevat:  caring, cooling, comfort. De crème geeft verlichting bij allerlei ongemakken; helpt de huid herstellen na het scheren of trimmen; vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie; en geeft een droog en fris gevoel . Het houdt de huid soepel bij wrijving waardoor het sporters veel comfort biedt. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de geur en smaak, dus het product levert geen beperkingen op in de slaapkamer.
 
Gentl Man is het resultaat van een aantal jaar onderzoek en ontwikkeling. De meningen van mannen en, ook niet onbelangrijk, vrouwen zijn meegenomen om tot het definitieve product te komen. De crème is uitvoerig dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige huid. “Gentl Man bevat kwalitatief alleen hoogwaardige ingrediënten. Een uniek, nieuw, alles-in-één product voor mannen met ballen``, aldus Viviane van den Bichelaer, directeur Gentl Care.  
 
Prijs en verkrijgbaarheid
Gentl man is vanaf 1 februari 2016 online verkrijgbaar via gentl.com. De prijs bedraagt € 19,95 exclusief verzendkosten.  

www.gentl.com 

Healthy Fest: het eerste sport, mind & food festival van Nederland
De Fisherman's Friend StrongmanRun breidt uit