Fitness 

Live in touch with visitors who are moving in a world of healthy and fitness lifestyle

Tuesday 15 March 2016
174
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

In het weekend van 12 & 13 november 2016 tussen 10:00 – 22:00 wordt het sportcomplex de Sporthallen Zuid in Amsterdam omgebouwd tot de grootste fitness expo van Benelux.

In november 2016 haalt Fitness EXPO niet alleen het grootste bodybuilding evenement van Nederland naar de Sporthallen Zuid in Amsterdam, maar ook alles wat u kunt bedenken in en rondom de
fitness wereld. Demonstraties, Clinics, Presentaties en een diversiteit aan Wedstrijden. Een evenement waarbij alle sporten, producten en diensten uit de fitness wereld bij elkaar komen. Fitness EXPO bestaat uit zes elementen:

Beurs
Wedstrijden
Meet the stars
Healthy Food Area
Clinics
Demo’s

Door middel van deze zes elementen ontstaat op dit ‘live’-event een perfecte ambiance waarbij Fitness, Uitdaging, Lifestyle & Entertainment centraal staan. 

De Beurs – bestaat uit één hal die is ingericht met meer dan 30 stands waar verschillende organisaties uit de fitness wereld zich kunnen presenteren met hun producten en diensten. In het midden van de beurshal staat een podium organisaties hun producten en/of diensten extra exposure kunnen geven. Rond de wedstrijden, clinics en demonstraties in de overige twee hallen is tevens ruimte voor kleinere stands.

Wedstrijden – de overige twee hallen worden omgetoverd tot spectaculaire sport arena’s, met meer dan 3.000 zitplaatsen voor de volgende wedstrijden:
- de HYPE Sportsgames georganiseerd door Marcha van Glaanen (pro-crossfit atleet)
- de Walter’s Open NK georganiseerd door de Body Building Bond NBPF.
o De atleten worden door middel van het nieuwe concept in de bodybuildingwereld beoordeeld op een 360 graden podium
- de Dutch Open Weightlifting georganiseerd door Dutch Strength
- de Calisthenics Cup georganiseerd door Calisthenics Nederland
- de Kettlebell Challenge georganiseerd door Training Centrum Helena
- de 5KM en 10KM Run in de sportrijke omgeving van Sporthallen Zuid

Meet the Stars – professionele en bekende uit de fitness wereld, zoals Erko Jun, Fajah Lourens, Murthel Groenhart en Carlos Lens treden op d.m.v. demo’s en actieve clinics. Natuurlijk is ook de gelegenheid om ‘selfies’ te maken met deze ‘stars’.

Clinics – naast de wedstrijden worden verschillende clinics en demonstraties gehouden in alle facetten uit de fitness wereld, zoals FunXtion, Kettlebell, Krav Maga, Kickboksen en diverse Fitness clinics. De bezoekers kunnen hier aan deelnemen en nieuwe uitdagingen aan gaan.

Healthy Food Area – hier kunnen bezoekers genieten van heerlijke, verse en gezonde hapjes en sapjes van Fit Foods en Juice Brothers. “Laat u adviseren en informeren door experts, zoals Jesse van der Velde, die alles weten over beste ingrediënten en bewust gezond eten.” In deze speciale area voor Healthy Food is plaats voor verschillende foodstands.

Demo’s – afwisselend met de clinics worden demo’s gegeven waar de bezoeker zich kan informeren en inspireren met diverse producten en diensten uit de fitness industrie.

Doelgroep profiel
De Fitness EXPO zal een verscheidenheid aan sportieve bezoekers aantrekken. Van professionele atleten tot beginners. Hieronder een schets van de doelgroep waar wij circa.10.000 bezoekers van verwachten.

Cashless event
De Fitness EXPO wordt een cashless event, een betalingssysteem dat met “contactloze” polsbandjes de betalingen op het event verzorgt. Hierdoor wordt het contante geld op een eenvoudig manier uit het event gehaald en wordt het betalen voor de bezoekers tevens vereenvoudigd.

Photo by Jorge Gonzalez on Unsplash
Sporten zonder lidmaatschap met Be Sporty
REVEAL De nieuwe beautylijn van Remington