Gezondheid 

ALL YOU NEED IS LOVE

Tuesday 29 March 2016
281
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Eindelijk een écht 100% natuurlijke zonnelijn voor groot en klein, om zorgeloos te genieten van al het goede van de zon
 
‘Bewust’ leven is een nieuwe lifestyle. Consumenten vragen zich steeds vaker af welke toevoegingen er zijn gebruikt in de producten die ze eten én op hun huid smeren. Ook de vraag naar biologisch neemt sterk toe. Op het gebied van biologische zonneproducten is er relatief weinig aanbod. Lovea, een van oorsprong Frans beautymerk, ontwikkelde als eerste een volledig natuurlijke lijn met biologische zonneproducten. Lovea BIO Suncare staat garant voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon op een 100% biologische wijze, zelfs voor de extreem gevoelige huidtypes én de tere huid van kinderen.
 
Lovea staat voor zorgeloos genieten van de zon voor het hele gezin. Daar horen o.a. geen parabenen, chemische zonnefilters, synthetische parfums, kleurstoffen of andere chemicaliën bij. Die zijn ook nergens voor nodig. Lovea bevat in plaats daarvan natuurlijke geuroliën en minerale filters die de huid optimaal beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.
 
Veilige, minerale zonnefilters die niet ín je huid dringen
 
Lovea BIO Suncare is de eerste 100% natuurlijke zonnespray met minerale filters op basis van titaniumdioxide. Deze natuurlijke zonnefilters blijven in een dun laagje ‘op de huid’ liggen, terwijl de gebruikelijke chemische zonnefilters worden opgenomen door de huid. ‘Lekker dik’ smeren is niet nodig. Dun aanbrengen en goed uitwrijven geeft het beste resultaat, zonder witte waas. De producten van Lovea BIO Suncare ruiken bovendien erg aangenaam en lekker zomers. Dit komt door de natuurlijke, Tahitiaanse Monoï-olie, die eraan is toegevoegd.
 
All You Need is… Lovea!
 
Wie zorgeloos van de zon wil genieten heeft maar twee dingen nodig. Ten eerste: de zon en ten tweede… Lovea BIO Suncare! Lovea BIO Suncare denkt echt mee, heeft slimme tips en wil graag dat iedereen onbezorgd en met vooral veel plezier kan genieten van de zon. De Lovea BIO zonnesprays werken meteen en beschermen de hele dag (regelmatig smeren is echter altijd verstandig, want door o.a. omkleden en spelen wordt een deel van de spray weggeveegd). Have fun in the sun!

Niet schadelijk voor ons milieu én lang houdbaar zonder terugloop van SPF-kracht
De producten van Lovea BIO Suncare zijn veilig, gemakkelijk in gebruik en niet schadelijk voor ons milieu. Lovea is uiteraard ook niet op dieren getest, zit in afbreekbare verpakkingen en is zowel Ecocert- als Cosmebio-gecertificeerd. Ook fijn: Love Bio is minimaal 3 jaar houdbaar, zónder terugloop van de beschermingsfactoren. Andere gangbare zonneproducten verliezen vaak al een jaar na opening zo’n 50% van hun SPF-kracht.

De producten van Lovea BIO worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda en worden verkocht bij de betere drogist, zoals de filialen van ETOS en De Tuinen.
 Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl.

Ontdek de PROBAR Lifestye
Ekoplaza bundelt krachten 4 Nederlandse food & health experts