Fitness 

Het beste uit jezelf halen met Thundersports by Pure

maandag 18 april 2016
89
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Nieuwe lijn perfect afgestemd op sporters wensen met onder meer sportbeha’s in cupmaten
 
Sportshorts en tanktops voor vrouwen: Thundersports by Pure is klaar voor de zomer. Comfort en functionaliteit gaan samen bij de nieuwe kledinglijn, die dankzij lichtere stoffen nog fijner draagt en waarbij extra aandacht is gegeven aan pasvorm. Zo bevatten de shirts minder naden en (dames opgelet) zijn de sportbeha’s in tal van cupmaten te bestellen. Nieuw op de website van Thundersports zijn verschillende performance enhancers, waardoor je je prestaties nog meer kunt verbeteren. Denk aan zaken als een balance ball, gewichten en weerstandsapparatuur. Met Thundersports staat niets een optimale prestatie in de weg, op welk niveau dan ook. Thundersports by Pure is opgericht door tophockeyer Jeroen Hertzberger, die als topsporter precies weet waar sportmaterialen aan moeten voldoen. 

Summertime

Sportshorts en tanktops voor vrouwen: Thundersports is klaar voor de zomer. Ook in de lente en de zomer hebben sportfanaten namelijk baat bij kleding die comfortabel en droog draagt. Voor heren verschijnt binnenkort een mouwloos shirt. Ook de lijn van sportbh’s is uitgebreid, die zijn nu in veel meer maten te verkrijgen. Niets zo onprettig tenslotte als een niet goed passende bh als je probeert boven jezelf uit te stijgen. Dat snapt ook Jeroen: “een meisje met maat small en cup D kan niet dezelfde sportbeha dragen als een vrouw met maat small en cup B. We willen graag kwaliteit leveren en een goede maatvoering past daarbij.” De nieuwe lijn van Thundersports by Pure is er in de kleuren: slankmakend zwart, fris wit en pittig rood. De sportbh’s zijn er ook in fluorescerend geel, voor een vrolijk detail onder je sportoutfit.

Always better

Als topsporter streef je voortdurend naar verbetering, en dus wordt ook de performance wear van Thundersports voortdurend kritisch beoordeeld. Door het team van topsporters dat de kleding test en door het team van Thundersports zelf, met oppercriticus Jeroen Hertzberger voorop: “we zoeken voortdurend naar verbetering, door een beter design, nog betere stoffen en door een bredere productlijn. Deze nieuwe lijn sluit nog beter op het lichaam aan en draagt prettiger, iets dat volgens deskundigen een positieve werking op de spieren heeft en daarmee prestatie verhogend werkt.” Innovaties aan de lijn van performance wear zijn een nieuwe, lichtere stof die nog droger blijft en kleding die veel minder naden bevat en daardoor prettiger draagt. Daarbij is de halslijn iets verlaagd. Daarnaast is het assortiment op de website van Thundersport uitgebreid met performance enhancers: sportmateriaal dat helpt om je prestaties te verbeteren. Denk aan gewichten die je kunt dragen tijdens het sporten of fitnessapparatuur voor thuis waarmee je je spieren gericht kunt trainen.

Over Thundersports by Pure

Thundersports ontwerpt onder de bezielende leiding van tophockeyer Jeroen Hertzberger sportkleding die geschikt is als onderkleding maar ook als sportoutfit gedragen kan worden. De kleding sluit nauw aan en zorgt dat het vocht op de huid sneller verdampt, waardoor je licht en droog blijft. Daarbij zijn de shirts en broeken voorzien van het Triple Lock Effect, dat zorgt dat het extra goed aansluit bij de taille, polsen en nek. Geen koude rillingen meer dus als je heel even niet in beweging bent. Thundersports kleding zorgt ook voor een goede ondersteuning van de spieren, wat volgens wetenschappers bijdraagt aan de sportprestatie en preventief werkt bij blessures. Thundersports is sinds kort een samenwerking aangegaan met Pure2Improve, een distribiteur in performance enhancers en golfartikelen. Deze artikelen zullen ook verkrijgbaar zijn op de site van Thundersports. Thundersports gaat voortaan verder als Thundersports by Pure

In een keer zomerklaar met Italiaanse wonderbroek
Een appelboom op school; Ekoplaza maakt het mogelijk!