Gezondheid 

Een appelboom op school; Ekoplaza maakt het mogelijk!

Tuesday 19 April 2016
245
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Ekoplaza, de biologische supermarkt, organiseert samen met fruitkweker Kees Konijn uit de Beemster een leuke actie voor scholen. Deze week zullen er bloesemende appelbomen in de Ekoplaza-winkels te vinden zijn. Deze kunnen gekocht worden door consumenten voor scholen, zodat de kinderen op het schoolplein kunnen zien hoe een appel aan de boom groeit.
 
Niet alleen de boom
De bomen kosten € 40,- per stuk. De appelboom kan gedoneerd worden aan een school in de buurt. De school krijgt niet alleen de appelboom, maar ook voor € 40,- aan biologische appels voor de schoolkinderen. Daarnaast verzorgt Ekoplaza eventueel een spreekbeurt voor de school, over de voordelen van biologisch fruit en de biologische supermarkt.
 
Betrokkenheid
Met deze actie maakt Ekoplaza het mogelijk voor ouders om hun betrokkenheid op een originele manier te tonen. Voor de kinderen biedt het een leuke, leerzame manier om kennis te maken met biologische voeding. De kinderen kunnen met eigen ogen zien hoe een appel vanuit een bloesem groeit. Een leuke actie waar de school nog jaren plezier van heeft!

Photo by pixabay
Het beste uit jezelf halen met Thundersports by Pure
Professionele shaker voor fanatieke sporters