Gezondheid 

NIEUWE ZOMERVARIANTEN TREACLE MOON BATH & SHOWER GELS

Monday 13 June 2016
259
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

‘Sweet Blackberry Memories’ & ‘Those Lemonade Days’

Treacle Moon™ de vrolijke bad- en douche sensatie uit Engeland breidt haar collectie uit met de zomerse Bath & Shower Gel ‘Sweet Blackberry Memories’! Op veler verzoek komt ook de populaire geur ‘Those Lemonade Days’ opnieuw terug in het assortiment.  De intens kleurrijke producten zorgen voor een heerlijk frisse, goed verzorgde en onweerstaanbaar ruikende huid.

Treacle Moon™ vindt het leuk om producten te maken waar mensen blij van worden. De producten zijn simpelweg "yummy”! De collectie biedt een ruime keuze uit onweerstaanbare geuren, weelderige formules die je huid zijdezacht maken, heerlijk laten ruiken en lekker fris laten aanvoelen. Dit alles in aantrekkelijke, royale verpakkingen met vrolijk makende teksten, die je met trots in je badkamer kunt zetten!

Dierproefvrij, 100% vrij van parabenen en verpakt in recyclebaar plastic

De samenstellingen van alle Treacle Moon™-producten zijn 100% vrij van parabenen. De formules zijn ook uiteraard niet en zullen ook nooit worden getest op dieren. Ze bevatten ook geen dierlijke ingrediënten en zijn verpakt in recyclebaar plastic.  

NIEUW! Treacle Moon™ ‘Sweet Blackberry Memories’ Bath & Shower Gel

De geur van blauwe bessen is zacht, zoet en lekker fris. De nieuwe Treacle Moon™ Bath & Shower Gel ‘Sweet Blackberry Memories’ brengt direct heerlijke herinneringen naar boven van je kindertijd en spelen in het bos, waarin je bosbessen plukte voor het maken van je eigen jam. Met het rijke schuim van deze nieuwe variant bad- en douchegel hul je jezelf in de sprankelende geurbeleving van sappige blauwe bessen!

Terug van weggeweest: Treacle Moon™ ‘Those Lemonade Days’ Bath & Shower Gel

Dat warme, zonnige gevoel, je kent het vast wel, waarbij je opeens vlinders in je buik krijgt en grijnst van oor tot oor. Dit gevoel krijg je bij de intens zomerse geurbeleving van Treacle Moon™ ‘Those Lemonade Days’ Bath & Shower Gel. Deze succesvolle geurvariant is op veler verzoek terug van weggeweest! Hul je met deze verrukkelijke bad- en douchegel in de tintelfrisse geur van citroenlimonade, die je humeur onmiddellijk een intens vrolijke boost geeft!

Treacle Moon, Your Story, Your Bubbles, Your Dream…

Dankzij de kleurrijke flacons, is elk Treacle Moon™-product is een vrolijke beleving op zich, met grappige en inspirerende teksten. Heb je er één? Dan wil je ze vanaf nu vast en zeker allemaal verzamelen!
Voor het vrolijke Youtube promotiefilmpje van Treacle Moon™ is er deze link: https://www.youtube.com/watch?v=FZ3zqxPv-KQ

Treacle Moon™ & Festivals

Waar vrolijkheid is, daar is Treacle Moon™! De kleur- en geurrijke verwenformules zijn tevens te vinden op diverse festivals dit voorjaar en zomer. Ontdek jouw favoriete varianten bij festivals zoals Wish Outdoor (1 t/m 3 juli 2016 in Beek en Donk) en Dreamfields (9 juli 2016 in Lathum).

Voor meer informatie is er de website: www.treaclemoon.nl 

Treacle Moon™ is op Facebook te volgen via: https://www.facebook.com/treaclemoonnederland

Limburgs fitnessmodel, acteur en sportliefhebber Henny Seroeyen als grote Belgische winnaar!
Gaypride workouts