Fitness 

Gaypride workouts

Wednesday 15 June 2016
223
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Fitness is hot! Zowel de sportscholen als online workouts schieten als paddenstoelen uit de grond. Het aanbod is groter dan ooit te voren. Echter blijkt uit praktijkervaring dat de doelgroep hetzelfde blijft. Een ruimer aanbod zou een grotere doelgroep moeten bewerkstelligen.

We halen alles uit de kast om de doelgroep per sectie in fitness te vergroter. Zo zijn er yoga-lessen voor mannen en boksttrainingen voor vrouwen. Waarom zouden we hier onderscheid in moeten maken? Betekent boksen voor vrouwen automatisch dat het minder zwaar is?

We blijven constant in hokjes denken om onze klanten te bereiken. Echter hebben wij als Nederland een voorbeeld functie als het gaat om vrijheid om te zijn wie je bent, ongeacht geslacht, geaardheid of afkomst.

Studio619 is van mening dat fitness voor iedereen is en streeft er naar om iedereen deze sport te kunnen laten beoefenen wanneer hij of zij dat wilt. Dit doen we door middel van transparantie naar de klant: what you see is what you get. Geen gedoe met onmogelijke doelstellingen of nutteloze oefeningen. Kort, krachtig en vooral met veel plezier trainen. Voor iedereen. Daar staan wij voor.
Om dit te uiten organiseren wij samen met Gay Pride de opening van de Europride op 23 juli 2016. Met een vijftal spectaculaire workouts zullen wij laten zien dat fitness voor iedereen toegankelijk is, op het meest openminded evenement van Europa.


In het Vondelpark zullen 18 sporten vertegenwoordigd zijn die willen laten zien dat sport voor iedereen toegankelijk moet zijn. Studio619 vertegenwoordigt de fitnessbranche internationaal. De nieuwste trends in fitness volgend de meest recente literatuur zullen worden gepresenteerd.

Van 12.00 tot 17.00 zal het evenement plaatsvinden. Inschrijven kan via www.studio619.nl

Deelname is gratis

Photo By Guillaume Paumier (Own work) [CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons
NIEUWE ZOMERVARIANTEN TREACLE MOON BATH & SHOWER GELS
Zumba® pakt uit met een nieuwe editie Zumba®-cruise