Gezondheid 

Zumba® pakt uit met een nieuwe editie Zumba®-cruise

Wednesday 16 August 2017
645
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Zumba Fitness® laat weer van zich horen. 

De fitness reus uit Miami die reeds  sinds 2009 Europa overspoelt is een blijvende trend en het aanbod is nog nooit zo uitgebreid geweest als vandaag. 

Het bedrijf heeft ondertussen zijn activiteiten uitgebreid naar een reeks specialty fitness groepslessen waar iedereen zijn ding kan vinden. 
Voor Zumba® is er geen reden meer om thuis te blijven hangen achter het scherm. 

Zo is er Zumba® Toning voor zij die de latijnse muziek willen combineren met gewichten of  Zumba® Gold voor wie op zoek is naar een lagere instap drempel of een lagere intensiteit. Andere programma s binnen hun aanbod zijn : Aqua Zumba®, Sentao, Plate by Zumba® (voedingsprogramma), Zumba® Kids, Zumba® in the Circuit, Zumba® Step en Strong by Zumba®. En niet te vergeten de volledige Zumba® Wear kleding lijn

Wil je dan toch echt de party sfeer opzoeken en de Full Zumba® Experience mee maken, dan is er de Zumba® Cruise.

Wegens een uitverkocht en groot succes in 2017 wordt er een nieuwe Zumba® cruise georganiseerd in april 2018.
Je wordt 5 nachten mee genomen op een heus Luxe cruise schip The Royal Caribbean, waar de golven niet alleen van de zee komen.
Te midden van de Zumba® energy, samen met 3400 andere Zumba® fans beleef je een ongelooflijke ervaring.
Het Zumba® cruise schip vertrekt vanuit Miami en vaart langs de Costa Maya en Grand Cayman met spannende lokale kust excursies. 

Aan boord wordt je ondergedompeld met fun, dance, non-stop concerten en Zumba lessen die gegeven worden door de 50 beste Zumba Instructeurs van de wereld. 
Je kan er gebruik maken van alle programma s die Zumba® te bieden heeft, voor kinderen zijn er educatieve bezigheden voor alle leeftijden, Night life shows en een casino.

Prijzen zijn niet super goedkoop maar starten in groep toch al vanaf $693 per persoon en deze varieren of je een standaard kamer wenst of je laat verwennen in een Royal suite
Rechtstreekse boeking pagina klik hier

 

Of je nu toe bent aan een welverdiende zonnige vakantie, of op zoek bent naar een actieve luxe vakantie. de Zumba® Cruise Video heeft ons in iedergeval wel kunnen bekoren. 

|https://www.youtube.com/embed/dmbU3avZD0A|

 

zumba-cruise.com
Gaypride workouts
Behind the scenes: Top sporter in beeld, Erik Landman