Fitness 

Geslaagd wereldrecord: Panatta's langste workout!

Thursday 01 June 2006
189
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Het is achter de rug en het Panatta's Recordteam heeft het gehaald. Liona Bergmann (zuster van Ms. Olympia Juliette Bergmann) heeft zaterdag 6 mei het startsein gegeven voor de deze recordpoging van 24 uur non-stop trainen. Op 7 mei was Liona Bergmann er weer om officieel getuige te zijn van het behalen van de gestelde 24 uur.

Niet alleen het wereldrecord van de langste workout maar ook de media hebben ze volop gehaald. Bronckhorster, Weekblad Contact, Body&Fitness Forum, Zutphense Koerier, items op Achterhoek FM, Berkelstroom FM, RTV Deventer, Omroep Gelderland,

www.mariostrong.com (USA), www.dutchbodybuilding.com (Nederland), www.body.builder.hu (Hongarije), www.sportfood.nl (Nederland) en gaat ook de Amerikaanse Flex en Chad Nicholls van Muscle Mayhem nog een artikel aan dit team bestaande uit Robbert-Jan, Thijs en Aad wijdden.

Felicitaties waren er ook al direct van o.a. Dave Draper (Bodybuilding legende), Wayne Gallash (Directeur van GMV Australië en producent van meer dan 100 bodybuilding films), Walter van den Branden (Voorzitter van de NBBF en Importeur van All Stars Nederland/België) Jeffery Kippel (Manager van Fame Canada), Chad Nicholls (President Directeur van Muscle Mayem), Liona Bergman (NBBF) Henk Aalderink (Burgemeester van Bronckhorst). En bij deze natuurlijk de felicitaties en de aandacht voor deze bijzondere prestatie van het S&F team.

De sponsors van dit evenement, hoofdsponsor Panatta (P&A-sports) en Eggnation (Engeland) o.a. de sponsor van Mike Sheridan zijn zo tevreden met het behaalde record en alle media aandacht dat zij zich al hebben aangemeld om dit team te blijven steunen. Het recordlogboek is op dit moment bij notaris Kamps in Doetinchem en zodra het officiële rapport binnen is zal dit naar de NBBF/IFBB gaan waar dit officieel zal worden gemaakt door de Voorzitter van de NBBF/IFBB Walter van den Branden en Ms. Olympia Juliette Bergmann.

De jongens hebben zoveel vragen gehad over trainen, voeding, supplementen etc., en die iedereen die vragen hierover heeft kan Robbert-Jan, Thijs en Aad een mailtje sturen naar gokualthof@hotmail.com. Ze blijven dus lekker actief de komende periode met de exposure van het record en houden ze ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de plannen die ze voor de toekomst hebben.

Helden Te Huur
Leucine, het hardmakende aminozuur