Fitness 

STRONG by Zumba® de nieuwe revolutionaire high-intensity workout

Thursday 01 February 2018
968
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Elke beweging heeft een aparte beat. De muziek in STRONG by Zumba® is omgekeerd ontworpen zodat elke squat, elke lunge en elke beweging perfect is gesynchroniseerd met de muziek waardoor uw training efficiënter is dan ooit. 

Zumba weet als geen ander dat muziek is de beste motivator bij sporten. Het sleurt je door je workout, voorbij die laatste rep, en dan nog eentje extra. 
Wetende hoe belangrijk het effect van muziek in een workout,  onderzocht Zumba® wat er zou gebeuren als ze alle bewegingen synchroniseerden met een beat in een high-intensity workout. 

De synchronisatie van de beweging met de muziek doet studenten meer van zichzelf geven en hun doel sneller bereiken. 

De ontwikkeling van Strong by Zumba® ging dan ook niet over één nacht ijs, het zal de manier hoe we sport zien in combinatie met de motiverende rol van muziek die gesynchroniseerd wordt op de beats volledig veranderen.

Zumba nam de grammy arward winning producer Timbaland onder de arm en is er van overtuigd dat het stappen tellen in een groepsles binnenkort tot het verleden behoort. 

STRONG by Zumba® combineert lichaamsgewicht, spierconditie, cardio en plyometrische traingingsbewegingen die gesyncroniseerd zijn met originele muziek.
Iedere squat, elke lunge, elke burpee wordt gedreven door de muziek die je helpt het tot het einde vol te houden, en misschien nog 5 herhalingen meer. 

Zowel mannen als vrouwen in één klas opzoek naar hun persoonlijke maximale uitdaging. 

Tijdens 1 uur STRONG by Zumba® verbrand je calorieën terwijl je jouw armen, benen, buik en gluten strakker maakt. 

Plyometrische of explosieve bewegingen zoals hoge knieën, burpees en jumping jacks worden afgewisseld met isometrische bewegingen zoals lunges, squats en kickboxing oefeningen. STRONG by Zumba® instructeurs veranderen geregeld van muziek en oefeningen om ervoor te zorgen dat je altijd tot het maximale wordt uitgedaagd. 

Ben je opzoek naar een STRONG by Zumba® les bij jouw in de buurt? 
Kijk dan op deze pagina 

Sportscholen maken zich nu al klaar voor deze nieuwe hype trein en willen de start ervan niet missen. 

Als sportschool ben je altijd op naar een nieuw publiek en een groepsles waar zowel mannen als vrouwen warm van worden. 

STRONG by Zumba® opleidingen worden momenteel al zowel in Belgie als Nederland georganiseerd, tijdens deze opleidingsdag  wordt jou de wetenschap van de high intensity cardio and lichaamsgewicht-training aangeleerd.  Daarnaast leer je de bewegingen en patronen van het Strong by Zumba programma te combineren met perfect gesynchroniseerde muziek alsook het progressie systeem om de intensisiteit van de workout te verhogen.

Na je opleiding heb je toegang tot een E-Learning opleiding die gefocused is op fundamentele bewegingen van Strong by Zumba en wordt er een  video review gemaakt van uw eigen live training zodat je kan starten met een kant en klare groepsles. 

Wil jij jouw carriëre een nieuwe wending geven, een nieuw publiek in je lessen, dan vind je hier de STRONG by Zumba® opleidingen in jouw buurt. 

Strongbyzumba.com
Russische tweevoudig Europees kampioen worstelen Vlasko vermoord.
Afvallen met stress maakt je buik dikker