Vragen & antwoorden 

Vraag het Ed! : vetverbrandende crèmes

Thursday 01 June 2006
211
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Hallo Ed,

Ik train al 6 jaar, o.a; kickbox en fitness. Ik zit met een probleem op het gebied van vet. Ik zoek een goede vetverbrandende crème die onderbuik en 'love handless' (zijkanten van de taille dus) kan laten verbranden.

Kun je mij meer info geven? Waarschijnlijk ben jij meer op de hoogte van de beste producten? Ik heb trouwens binnenkort een wedstrijd.

Veel succes en blijven doen hoe je bezig bent.

 

“Beste Sassi,

Bedankt voor je vraag, ik reageer even omdat je een leuke en aparte naam hebt en je hebt ook een leuke vraag. Als antwoord op jouw vraag kan ik het volgende zeggen. De crèmes zijn mij bekend en er zijn meerdere op de markt te koop, zowel legaal als illegaal. Zelf kan ik er alleen geen één noemen dat echt het vet dusdanig verbrandt om er een positieve reactie op te geven.

Ik heb het zelf ook wel eens geprobeerd, maar daarbij was ik tevens op een zwaar dieet en al bijna wedstrijd klaar. Ik kan je het volgende advies geven over jou 'love handless' en onderbuik: Als eerste is een dieet nooit weg maar ik weet dat dit een lange weg is en bij diëten kun je niet zeggen of jij meteen je vet verbrandt op de plaatsen die jij zou willen. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je vaak eerst het vet verbrandt op plekken waar al bijna geen vet zit. Door lang door te diëten ga je uiteindelijk vet verbranden op de plaatsen die jij wilt. Training is daarbij natuurlijk noodzakelijk, zonder beweging gaat het proces van vet verbranden natuurlijk langzamer. Het volgen van een dieet is zwaar, maar ook heel erg leuk als jij je resultaat ziet verschijnen.

Oké, diëten en goed er bij trainen is dus mijn advies, het werkt zeker en je zult sneller resultaat zien dan met de crèmes, want naar mijn idee werken die niet. Mocht dit voor jou te lang duren, dan kun je altijd nog besluiten het vet weg te laten zuigen. Dit kan bij veel klinieken die zich richten op cosmetische chirurgie, maar laat je wel goed voorlichten. Ik heb een vrouw op mijn sportschool gezien die niet dik was maar toch deze ingreep wilde doorstaan en ongelooflijk goed wat het resultaat was. De naam van die kliniek waar zij is geweest weet ik niet, maar ik zou het kunnen vragen... Maar zie dit als laatste optie, trainen en diëten is het beste om vet kwijt te raken. Ik hoop dat je een beetje een antwoord heb gekregen over je vraag en veel sterkte met je kickbox en fitness lifestyle. “

Photo by Pete Bellis on Unsplash
archief S&F 135
De evolutie in het bankdrukken
Vraag het Ed! Buikspieren onbeperkt trainen