Fitness  Gezondheid  Bodybuilding  Voeding  Vragen & antwoorden 

Gezocht : Proteineshake testers (m/v)

Thursday 20 December 2018
733
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Sport & Fitness magazine, HET magazine dat sportend België en Nederland informeert over gezondheid, fitness, bodybuilding en nog veel meer dan dat, heeft een volledige online metamorfose ondergaan! Onlangs lanceerde we een volledig vernieuwde website en staan we klaar om in het digitale tijdperk opnieuw onze stempel te drukken.

We hebben 34 jaar aan digitale artikelen online gebracht zodat we onze lezers nu ook via de website nog meer en beter kunnen informeren. 

Sport&Fitness investeert in kwalitatieve artikelen, informeert haar lezers over wetenschappelijke onderzoeken én de nieuwste gezondheid en fitness trends.

In onze nieuwe rubriek "Onder de loep"  willen we nu ook onze lezers de kans geven om hun feedback te geven over verschillende producten.

Wie een echte eiwit fanaat is en dol op verschillende smaken eiwitshakes kan zich nu alvast kandidaat stellen voor een toch wel heel bijzondere vacature : Proteïneshake Tester (m/v)

"We zoeken vrijwilligers die gedurende 6 maanden op geregelde basis gratis producten en samples toegezonden willen krijgen om ze nadien te testen en ons hun feedback & advies te bezorgen."


We zijn op zoek naar personen die eiwitten gebruiken als functional food, zoals om af te slanken, meer spieren te ontwikkelen of voor spierherstel. 

Vandaag  zijn er zoveel eiwitpreparaten op de markt verkrijgbaar, en alle slogans zien er zo veelbelovend uit, dat een beginnende sporter door het bos de bomen niet meer ziet.

Daarom willen wij de echte "gebruikers" aan het woord laten zodat zij hun ongezouten mening kunnen geven over de producten die ze gratis krijgen toegezonden. 

Welke types van producten zijn dit dan ? 

Onder onze rubriek "onder de loep" zullen we doorheen het jaar heel wat verschillende producten testen. 
Starten doen we met proteïne shakes, maar in de toekomst komen ook pre-workouts, afslankproducten, nootropics en sport-makeup producten aan de beurt. 

De producten die in eerste fase onder de loep worden genomen zijn de snelle Isolaat eiwitten, whey proteïnes, Caseïne poeders en voor de veganisten hebben we de vegan proteins. 

De mening van onze lezers is belangrijk, onderschat ook hun kennis over hun passie niet !

 

=> Soliciteren kan via dit inschrijvingsformulier

 

 

 

 

Lichaamswarmte
Voeding dieet devolutie