Fitness 

DE O2-TRAINER

Wednesday 01 January 2014
207
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

De O2-Trainer gebruik je tijdens je normale workout: lopen, fietsen, sparren, Crossfit, fitness, etcetera. Training met de juiste regelmaat versterkt je bloedsomloop zodat voedingsstoffen efficiënter worden getransporteerd en het spierweefsel beter gevoed wordt. 

Door O2-Training hoeft je lichaam minder hard te werken om het bloed rond te pompen; je houdt dus meer energie over, verbetert je bloedsomloop en merkt toename van spierkracht en uithoudingsvermogen. Andere voordelen zijn: sneller herstel van inspanning, verhoogde concentratie, alertheid en een kalmerend effect op het zenuwstelsel.

Het is wetenschappelijk bewezen dat training van de longen en een versterkte ademhaling van groot belang zijn voor betere prestaties. De O2-Trainer legt een gecontroleerde beperking op bij de inademing waardoor je middenrifspieren versterken en je ademhalingstechniek met iedere ademteug wordt getraind voor meer volume, een grotere zuurstofopname en je direct op de juiste manier gaat ademen. Het vermogen om gecontroleerd te ademen en meer zuurstof op te nemen, resulteert in een verbeterde lichaamsbouw en draagt bij aan een gezondere levensstijl.
De O2-Trainer is naar wens verstelbaar en voor iedereen, overal en altijd te gebruiken. Bij een gemiddelde conditie is een verbetering tot 35 procent van het uithoudingsvermogen haalbaar binnen acht weken.
De O2-Trainer is gemaakt van zacht milieuvriendelijk siliconen rubber, compact, gemakkelijk en veilig. Hij is ergonomisch gevormd en makkelijk in te stellen voor verschillende long-fitness levels en geeft een fantastisch resultaat!
Info: www.o2trainer.eu € 68,95

Nike introduceert : DE NIKE FLYKNIT LUNAR1+
Supersnelle 2- ingrediënten mugcake (low fat)