Gevonden: Beste Eyelash Serum OOIT!

Thursday 13 December 2018
105
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Oh ja, vandaag gaat het eens over iets anders. Eigenlijk had ik al ooit een review over een eyelash serum geschreven. Maar deze die ik nu ontdekt heb is ZO veel beter. Ik overdrijf? Oh Nee! Ik krijg complimenten waar ik ook naartoe ga, van mensen die me niet kennen en ook zij die me al lang kennen. "Van wie heb je wimpers laten maken?" Dat zijn geen fake lashes. Dat komt alles door een Serum, dat Lilash Eyelash Serum .

Een half jaar geleden struikelde ik over een youtube video waar een meisje voor 5 minuten alleen over dit serum babbelde. Ik dacht al : shut up, girl; het is genoeg! Maar uiteindelijk was ik dan toch benieuwd. Ze leek echt overtuigd. Ik googelde... en goed de prijs viel tegen. Ongeveer 120 Euro. BOOM. 

Paar dagen later kwam het serum al aan. Ik begon ermee op dezelfde avond. Een keer savonds aanbrengen, juist zoals een eyeliner dicht bij je wimpers. 

Ik kunde zelf niet geloven dat ik al na 1 week een verschil zag. Mijn wimpers leken Voller. Langer. Eerst dacht ik dat is inbeelding maar nee ze groeiden maar met die maanden. Ik heb dat serum nu al een half jaar en het is nog altijd niet leeg. Dus ja, sowieso het geld waard. Na 4 weken wordt ik overal erop aangesproken. Mijn wimpers zijn ondertussen bangelijk lang en ik draag het niet meer elke avond op. Ik draag ook niet elke dag mascara. Al zonder ziet het goed uit , en juist dat is toch ons doel wanneer wij beauty producten gebruiken, wij willen een langaanhoudend, naturelle ! effect.

Naar alle vrouwen die eyelash extensions / fake lashes gebruiken: Dit is veel beter. 60 Euro per maand voor wimper-extensions die je eigen wimpers dan nog kapot maken? Geen wonder dat het verslavend wordt ze weer te laten opdoen, met die tijd heb je geen eigen wimpers meer. En dat voor 60 Euro per maand.

In ieder geval ben ik compleet overtuigd. Ik kan me slecht voorstellen dat daar buiten nog een beter serum bestaat. 

 

Door : Rebekka Arp

2 - Ingredienten Smeurige Proteine Frambozen Cupcakes
POSEREN EEN VAK APART