Pijnlijk droge lippen ? I gotcha!

Monday 15 October 2018
136
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Winter... kan heel cosy zijn en deze seizoen heeft ook wel ergens zijn voordelen... maar wat onze lippen betreft, meestal lijden ze toch. De koudheid maakt ze broos en droog. Soms kunnen ze ook barsten. 

Ik heb daar heel veel last van en mijn hobby in de winter tijd is DE Allerbeste lippenbalsem te vinden... ja, een dure hobby. En soms denk ik , nu ben ik aangekomen en opeens worden ze opnieuw sneller droog. 

Hier landen wij bij mijn eerste tip: wissel altijd van lippenbalsem. Je lippen wennen eraan met de tijd eraan en het werkt niet meer. Dus het is nooit slecht minstens 2 of 3 topper in huis te hebben.

Ik heb alle merken geprobeerd. Van Maybelline, labello, etc. tot Dior, Chanel, by Terry. 

En toch kom ik altijd naar dat klein geel potje terug... Carmex. 2 Euro. Een nacht dik op je lippen smeren en je wordt wakker met superzachte, plumpige lippen. Wat wil je nog meer? Yup een echte aanrader. Godsend! No kidding. Enige nadeel is misschien de geur, maar daar kan je gewoon aan wennen. 

Mijn tweede aanrader is Hurraw lippenbalsem in vanille. Ook hier worden  je lippen gehydrateert en plumpig. Ik heb ook eens de andere soorten geprobeerd maar moet wel zeggen dat bvb de Amandel balsem zijn werk niet zo goed doet als die van vanille. Raar maar waar. Ze ruiken allebei wel lekker. 

 

Probeer ze zeker eens uit! Man of vrouw- wie is niet blij met zachte, dikke lippen? :) 

 

 

Photo by StockSnap on pixabay
Door: Rebekka Arp
Maca verbetert sportprestaties en sex drive!
Stem Leen naar de catwalk in Parijs