Fitness 

Stem Leen naar de catwalk in Parijs

Monday 12 February 2018
1147
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Stem Leen naar de catwalk in Parijs en maak kans op geweldige prijzen!
Heb je een SMS stem geplaatst ? Klik  dan hier om jouw stem aan te melden om geweldige prijzen te winnen.

Leen staat momenteel voor een grootse uitdaging en nog meer een geweldig avontuur, strijden voor een plaatsje op de catwalk in Parijs! Sport & Fitness zet haar schouders mee onder dit project om deze droom zo een extra duwtje in de rug te geven!

In haar twintiger jaren is Leen reeds meermaals aangesproken om haar unieke looks aan het grote publiek te tonen! Ze wilde maar wat graag dat ze zou deelnemen aan verkiezingen, modeshows,… maar ondanks deze vragen was voor Leen de uitbouw van een zakelijke carrière wat primeerde.

En of ze ambitieus is!

Nog maar net afgestudeerd als erkend boekhoudster en op haar 23ste richtte Leen haar eigen boekhoudkantoor op wat in een record tempo een succesverhaal in volle expansie werd! 1 medewerkster groeide al snel naar 2, 2 naar 3,… tot Leen, met een firma die op volle toeren draaide, op haar 33ste besloot dat het tijd werd om andere wegen te gaan verkennen en haar boekhoudkantoor te verkopen.

Als fiscaal en boekhoudkundig adviseur van de firma Sportorders, eigenaar van onder andere First Class Nutrition, MP3 Drinks, Shape Essentials, … kwam er al snel een nieuwe opportuniteit & uitdaging op haar pad! Leen kon onmiddellijk na de overname van haar kantoor aan de slag als CFO/COO binnen de Sportorders groep om ook hier de expansie strategisch en financieel mee te gaan leiden. Een totaal ongekende sector, een grote stap voor vele, maar het was net dat wat Leen zocht om haar ambitie en drang naar vernieuwing en vooruitgang opnieuw te voeden!

Tot op heden is Leen nog altijd actief als CFO/COO binnen de Sportorders groep en zoekt ze steeds mee naar nieuwe wegen om de ondernemingsgroep verder uit te bouwen tot één van de grootste spelers binnen de sport & fitness sector.

Daar stopt het echter niet!

Zoals in de vorige titel aangegeven, Leen is ambitieus! Naast haar carrière binnen de Sportorders groep runt Leen ook haar eigen Consultancy firma, runt ze samen met haar partner een bouwfirma & is ze actief in de vastgoedsector! Dit alles combineert ze feilloos met een gezinsleven waarbij ze zoveel mogelijk tijd vrij maakt om de 2 liefdes van haar leven, haar kinderen, te entertainen!  

Me-time!

Een leven dat gonst van stroomversnelling naar stroomversnelling in combinatie met een gezin vraagt natuurlijk ook om me-time en die me-time vult Leen voornamelijk in met sporten (lopen/fitnessen), paardrijden & als de winter voor de deur staat: skiën!
Daarnaast is een passie voor mode en modellenwerk en zeker ook andere dames inspireren met haar looks en quotes via Instagram niet meer weg te denken uit haar leven. Dat laatste is ook de reden dat ze deze nieuwe uitdaging is aangegaan!

De modeshow?

Dat Leen een druk leven kent is nu geen geheim meer! Toch besloot ze in september 2017 de grootse uitdaging, een plaatsje in de halve finale van Top Model Belgium bemachtigen, na al die jaren toch een kans te geven en op 18 maart is het zo ver! Leen is uit een uitgebreid deelnemersveld gekozen om mee te strijden voor het einddoel: de catwalk in Parijs.

De halve finale van Top Model Belgium zal plaatsvinden in San Marco village te Schelle (nabij Antwerpen), Boomsesteenweg 31.

Jouw stem kan nu het verschil maken en Leen een wild card bezorgen voor de grote finale van deze wedstrijd. Wij hopen mee op jullie steun en wij als sponsor willen jullie dan ook nu al bedanken voor de uitgebrachte stemmen. Dat doen we dan ook met een prijzenpakket om U tegen te zeggen!

Door jouw SMS stem aan te melden bij Sport&Fitness beland je rechtstreeks in de groep van kanshebbers op deze unieke prijzen. De winnaars zullen op maandag 19 maart gecontacteerd worden om hun prijs in ontvangst te nemen.

We wensen ook jullie, net als Leen, ontzettend veel succes toe!

Pijnlijk droge lippen ? I gotcha!