Bodybuilding

 

Creatine beschermt cellen

Onderzoek brengt meer resultaten aan het licht over het gebruik van creatine bij Fitness of Kracht Sporten.

Excuses voor misdruk in Sport & Fitness Magazine 178

Wellicht hebben onze trouwe lezers het reeds gemerkt dat er in het artikel De Zeven beste  supplementen voor bodybuilders een misdruk zit op pagina 17 waardoor een deel van de tekst (supplementen 1, 2 en een deel van  3) is verdwenen. Hierdoor hebben we besloten het volledige artikel op de website te plaatsen. De digitale versie verkrijgbaar bij Magzine.nu is pagina 17 wel compleet en volledig leesbaar.

Supplementengoeroe maakte THG

In Amerikaanse kranten haalt de rechtszaak tegen Victor Conte, die sporters voorzag van het onzichtbare androgeen THG, nog steeds de voorpagina’s.

Minder vet, maar meer spiermassa door bèta-alanine

Elke bodybuilder weet dat het gruwelijk moeilijk is om tegelijkertijd vetmassa te verliezen en spiermassa op te bouwen, maar zo af en toe verschijnt er een studie waarin onderzoekers dat voor elkaar krijgen zonder dat ze daarvoor verboden middelen hebben gebruikt.

Phosphatic Acid is bodybuildingsupplement

Amerikaanse sportwetenschappers voeren in opdracht van de ingrediëntenfabrikant Chemi Nutra onderzoek uit naar de spieropbouwende  werking van fosfaatzuur of, zoals de stof in het Engels heet, Phosphatic Acid.

Sport & Fitness magazine zoekt covermodellen man/vrouw

Wij zoeken mensen met een regelmatig gezicht, een mooie huid, verzorgd haar en een geproportioneerde lichaam. Voor de heren: geen behaarde of zwaar gespierde fysiek. Een atletische spierbouw en sixpack zijn een pre. Met andere woorden: wij zijn op zoek naar mooie en fotogenieke fitnessmodellen voor een fotoshoot. Zie de voorbeelden op de eerdere covers.

Zomer zondes

Het is weer zomer dat wordt genieten maar daar zijn ook de zondes weer ..

Geen spijt

Het verhaal van Arnold Schwarzenegger en zijn doping gebruik