Fitness 

Fitbit maakt activity tracking nog beter

dinsdag 17 maart 2015
11
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Gebruik meerdere Fitbits op één account

Fitbit, marktleider in ‘connected devices’ op het gebied van gezondheid en fitness, introduceert diverse intuïtieve, nog meer motiverende features. Zo wordt activity tracking met Fitbit nog eenvoudiger en leuker. Ervaar alle nieuwe mogelijkheden in de Fitbit-stand (Congress Hall, stand CS 130) op Mobile World Congress 2015. 

Fitbit introduceert nieuwe, slimme features, zoals ondersteuning voor meerdere Fitbits en betere logmogelijkheden voor je eetpatronen. Zo wordt het steeds eenvoudiger om doelen op het gebied van gezondheid en fitness te behalen. Ook komt Fitbit met extra Fitbit Challenges en extra mobiele features voor nog meer inspiratie en motivatie. Voorts blijft Fitbit samenwerken met toonaangevende merken, zoals Microsoft en Tory Burch, om gebruikers op nog meer manieren van Fitbit te laten profiteren.

Haal alles uit je dag wat erin zit
Of je je nu in het zweet werkt in de sportschool, actief beweegt tijdens het boodschappen doen of een uur eerder naar bed gaat voor een goede nachtrust – Fitbit geeft je met zijn trackers en app informatie om alles uit je dagelijks leven te halen. De nieuwe, automatische updates meten alles voor je, zodat jij je kunt richten op het behalen van je doelen.
·         Elke hap sneller loggen. Welk platform je ook gebruikt en waar je ook bent, Fitbit maakt het loggen van je eetpatroon nog eenvoudiger.
·         Zowel iOS-, Android- als Windows-gebruikers kunnen nu barcodes scannen  met één druk op de cameraknop. Groot pluspunt voor Windows-gebruikers: foodloggen kan dankzij Cortina ook met je stem.
o   Het verbeterde foodloggen is vanaf maart 2015 beschikbaar voor gebruikers in EMEA (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk) en in Australië, Canada, China, Korea en Mexico.
·         Meerdere trackers, één account. Vanaf nu hebben gebruikers de mogelijkheid al hun Fitbits te koppelen aan één account. Dus of je je nu door een slopende triatlon heen bijt met Fitbit Surge™, boodschappen doet met de Fitbit Flex of de app op je mobiele telefoon gebruikt – Fitbit regelt het voor je.
·         Nog meer features voor de Fitbit Charge HR™. Binnenkort is de Fitbit Charge HR uitgerust met nog meer bewegingsinformatie op je display.
 
Motivatie om je doelen te bereiken
Discipline is lastig. Soms heb je iemand nodig, die je een duwtje in de rug geeft. Gelukkig heeft Fitbit met de app een rijke schare fans. Dankzij aanmoedigingen, prestatiebadges en uitdagingen is je doel sneller te behalen én te verbeteren.
·         Fitbit Challenges. Daag vrienden uit en bekijk rankings realtime. In slechts een aantal maanden is Fibit Challenges uitgegroeid tot een sterke motivatie voor de Fitbit-community. Gemiddeld verbeteren Fitbit-gebruikers die meedoen aan Fitbit Challenges, hun activiteit met meer dan een mijl per uitdaging*. Fitbit voegt regelmatig nieuwe Fitbit Challenges toe, zoals Goal Day, en binnenkort de Fitbit Public Challenges: de mogelijkheid om in contact te komen met andere communityleden met vergelijkbare activiteitenniveaus.
·         Prestatiebadges. Onlangs introduceerde Fitbit nieuwe badges, waaronder 100.000 stappen op een dag (wat neerkomt op zo’n 80 kilometer) en 700 verdiepingen beklommen op een dag (dat is vier keer het hoogste gebouw ter wereld). Fitbit-badges belonen gebruikers voor hun prestaties en helpen constant te motiveren. Vanaf maart 2015 zijn ze ook beschikbaar in de Fitbit-app voor iOS en Android.
·         Vind je vrienden. Fitbit-gebruikers met een of meerdere vrienden in de community zijn 27 procent actiever dan gebruikers die dat niet hebben*. Vind je vrienden nu nog sneller door te zoeken op e-mailadres en met de Facebook Friend Finder (binnenkort beschikbaar).
 
Gebundelde krachten
“Wij bundelen graag onze krachten met die van toonaangevende merken op het gebied van fashion, lifestyle en technologie, zoals Microsoft en Tory Burch”, zegt Tim Rosa, vicepresident Global Marketing van Fitbit.
·         Microsoft. Fitbit wil alle gebruikers helpen hun doelen te bereiken, welk mobiel platform ze ook gebruiken. Verschillende Windows-features, zoals Cortina, maken het mogelijk eten en activiteiten te loggen met je stem. Onlangs introduceerde Fitbit ook nieuwe opties voor de app speciaal voor Windows Phone-gebruikers, waaronder Live Tiles.
·         Tory Burch. De samenwerking met Tory Burch zette de markt voor wearables op z’n kop door de activiteitstracker om te toveren tot een chic sieraad geschikt voor elke gelegenheid. De eerste Tory Burch for Fitbit-accessoirelijn – met een gouden metalen armband en hanger en een siliconenarmband met dessin – was binnen een paar uur uitverkocht. Tory Burch en Fitbit introduceren nu zilveren en rosegouden metalen accessoires en nieuwe dessins voor de siliconenarmbanden.
 
* Dit blijkt uit door Fitbit verzamelde data.
 

Nooit meer vermoeide benen dankzij innovatieve sokken
ALCATEL ONETOUCH WATCH: een complete lijn bekroonde smartwatches met premiumontwerp