Fitness 

Trailrunning: altijd in beweging met The North Face

donderdag 19 maart 2015
11
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Trailrunning maakt de avonturier in je wakker. Juist door van de gebaande paden af te wijken, ontdek je de tofste plekken om hard te lopen. Dus strik je veters en ga de strijd aan met een oneffen ondergrond, gladde bochten en vervaarlijk stijgende heuvels. Midden in de natuur is het vinden van nieuwe motivatie eenvoudiger dan ooit. Zijn het niet de uitdagende trails die klaarliggen voor ontdekking, dan is het wel een topatleet als Lizzy Hawker om tegenop te kijken. Mede dankzij The North Face® is zij altijd in beweging, op naar de volgende toptrailprestatie.
 
Wil jij ook net als Lizzy de trails bedwingen? Meer avontuur in de natuur? Begin dan bij stap één: het vinden van de optimale trailschoen. The North Face® zet zijn topmodellen op een rij. 

Men’s and Women’s Ultra MT: trailen op proniveau
Trailrunning maak je zo zwaar als je zelf wilt. Door je voeten te voorzien van de Ultra MT van The North Face® zijn ze echter direct wat lichter. Dit model behoort tot de onbetwiste trailrunningtop, al is het alleen maar vanwege de ongeëvenaarde grip in de VIBRAM Megagrip-zool. Voor jou betekent dit optimale controle en stabiliteit, zelfs op de meest oneffen ondergronden. Het lagensysteem aan de bovenkant volgt je voet en biedt precies de juiste ondersteuning op de juiste plek. De mesh-stof bij de tenen ademt, zodat ze niet oververhit raken tijdens de heftigste loopavonturen. Het is duidelijk: geen trail is meer te lastig met de Ultra MT om je trotse voeten. Prijs: 130 euro.  

Men’s and Women’s Ultra Cardiac: neem de benen
Zacht, soepel, licht en dan toch volop beschermend; zo mag je de Ultra Cardiac best noemen. Met deze trailrunningschoen met het ademende FlashDry™ neem je maar al te graag de benen naar welke plek dan ook. De Ultra Cardiac beschermt je hiel en tenen alleen op de plekken waar ze het nodig hebben. Hij loopt dan ook niet alleen lekker, maar zit dat ook; daar zorgen de kussens in de hakvoering en de schoenlip wel voor. De EVA-stof op de ondervoet is gemaakt om jou een comfortabele en consistente run te bezorgen – de VIBRAM-zool biedt optimale grip en balans. En zeg nou zelf: dat is toch precies wat jij trailt? Prijs: 120 euro.  

Men’s and Women’s Ultra Equity: vandaag is off-road
Speciaal ontworpen voor stabiliteit en comfort off-road: de Ultra Equity van The North Face®. Deze ware uitblinker met FlashDry™ biedt optimale ondersteuning voor de loper die graag de overstap maakt van de weg naar de trail. De EVA-compressiemiddenzool biedt drievoudige demping, de zachte pad zorgt voor een soepele landing. Deze schoen stelt alles in het werk om de hevige klappen van de trail op te vangen. En tuurlijk, ook de materialen aan de bovenzijde hebben alles wat jij nodig hebt tijdens je run: bescherming, ademend vermogen en 3M®-reflectie voor optimale zichtbaarheid. De Ultra Equity, ‘cause you’re a trailer! Prijs: 125 euro. 

Men’s and Women’s Ultra TR II: een ware trailsupporter
Je persoonlijke records gaan zeker aan diggelen met de Ultra TR II, de op crosscountry geïnspireerde trailschoen van The North Face®. Met een vederlichte ripstop-bovenzijde en een naadloze pasvorm houdt hij jou op het spoor voor avontuur. Pebax® CRADLE-technologie in de hiel positioneert je voet optimaal in de schoen, de suede overlay op dezelfde plek beschermt tegen ongewenste nattigheid. Op welke countryside je je ook uitleeft, de Ultra TR II met VIBRAM-zool houdt je in balans. Prijs: 100 euro.  

 

Ben jij het covermodel man/vrouw die wij zoeken?
Lichaamsbeweging bezorgt alle mannen beter seksleven