Fitness 

Fitness rebels & echte selfies

maandag 18 mei 2015
16
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest


Reebok onderstreept het belang van buiten je comfortzone treden. Tough fitness, oftewel rauw en écht trainen. In onze door technologie gedomineerde wereld worden we overspoeld door gemanipuleerde beelden en perfecte selfies. Reebok eert de mensen die écht zijn. De mensen die hard en rauw trainen. Dit zijn de mensen voor wie fitness meer is dan trainen voor een mooi plaatje.

Voor deze mensen betekent fitness namelijk trainen voor een gezonder lichaam, een gezondere geest én spirit. Dankzij fitness worden ze een betere, sterkere versie van zichzelf. 
Een uitdaging om na te denken wat schoonheid nou echt is en een aanmoediging om fitness enthousiasts te rebelleren tegen de perfecte fitness-selfies. Durf eens een selfie te posten die laat zien wat hard, écht hard trainen doet met je looks #breakyourselfie. 

Voor iedereen die écht hard wil trainen heeft Reebok de perfecte gear, stijlvol en bovenal functioneel. Speciaal ontworpen om het lichaam aan te vullen en te supporten tijdens iedere workout; fitness gear to go beyond your comfortzone!
 

NVWA roept op illegale verkoop afslankmiddelen met DNP te melden
MEDIA-ALERT: STA NOOIT MEER IN JE HEMD, MET SPORTBEHA'S VAN THE NORTH FACE EN KARI TRAA