Fitness 

Nieuwe Forerunner 225: Meet de hartslag op de pols

donderdag 02 juli 2015
14
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest


Weet in welke zone u traint met Forerunner 225 - ons eerste GPS-hardloophorloge met hartslagmeter op de pols. Dankzij de ingebouwde sensor met Mio hartslagtechnologie die uw hartslag meet op de pols kunt u voortaan hardlopen zonder hartslagband.

Trainen met hartslagmeting nu nog gemakkelijker

Een kleurrijke meter geeft uw hartslagzone en aantal slagen per minuut in real-time weer. Dit helpt u om uw dagelijkse hardlooptraining nauwkeurig af te stemmen op het gewenste trainingsdoel en te zorgen dat u zich niet te veel of te weinig inspant. 

Hardlooptraining op een hoger niveau
Forerunner 225 heeft een ingebouwde versnellingsmeter om afstand- en tempogegevens vast te leggen tijdens indoortrainingen of trainingen op een loopband. Bovendien kunt u met het toestel uw dagelijkse activiteiten volgen en tellen hoeveel stappen u zet en hoeveel calorieën u verbrandt. Ook waarschuwt het toestel u om in beweging te komen wanneer u langer dan een uur stilzit. 

Gebruik de connected functies
Dit horloge is voorzien van connected functies¹, zoals automatische uploads naar Garmin Connect, onze gratis online community waar u uw activiteiten kunt opslaan, plannen en delen. Via de Garmin Connect™ Mobile app voorziet het toestel ook in live volgen en informatie delen op sociale media.

 

JBL introduceert de kleinste, ultralichte in-ear sporthoofdtelefoon: de JBL® Reflect Mini
The time is now: Pebble Time officieel verkrijgbaar in de winkel