Fitness 

Review Avanca D1 Sports Headset

vrijdag 07 augustus 2015
17
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest


Fitgirl Glenda Melissa test de Avanca D1 Sports Headset uit

Vandaag heb ik de D1 Sport Headset van Avanca ontvangen. Ze zien er allereerst mooi uit, zo blijkt bij het openen van de verpakking. Ik kon kiezen tussen een witte en een zwarte variant en ben bij het zien blij dat ik voor de witte heb gekozen: erg mooi!

De headset ziet er goed afgewerkt uit en is erg licht. Ik heb de oordopjes meteen via bluetooth gekoppeld aan mijn iPhone. Toen ik ze aanzette waren ze direct zichtbaar in de bluetooth lijst van mij iPhone.

Daarna heb ik heb de oortjes gepast. Er zitten namelijk drie verschillende pasvormen bij, waarbij de kleinste pasvorm voor mij het best bleek. Erg makkelijk dat de oordopjes worden geleverd met drie pasvormen. Niet alleen voor je zelf om de juiste maat te kunnen gebruiken, maar ook voor als je de dopjes een keer uitleent aan iemand anders.

Nu de gym in. Tijdens het sporten is niets zo vervelend als oordopjes die continu uit je oren vallen. Hiervoor gebruikte ik altijd de oordopjes van Apple. Die zitten op zich wel goed, maar je moet niet te veel bewegen. Ik ben dus erg benieuwd hoe goed deze oordopjes blijven zitten.

Nadat ik de oordopjes goed in had gedaan (dus niet onderstboven, zoals ik in eerste instantie deed!) wist ik het meteen; oordopjes die tijdens het sporten uit je oren vallen zijn met deze oplossing van Avanca  voorgoed verleden tijd. Je klemt de zweetbestendige oordopjes achter je oorschelp, waardoor ze goed blijven zitten.

Door de bluetooth  verbinding heb je geen last meer van snoeren die in de knoop kunnen raken. Als je tijdens het sporten gebeld wordt, schakel je met één druk op de knop naar je telefoongesprek over! Daar moet je daar natuurlijk wel zin in hebben. Zelf vind ik het vooral vervelend wanneer iemand me belt tijdens het sporten…

Elke keer als ik mijn oordopjes nu aanzet, maakt mijn telefoon (als bluetooth aan staat) automatisch verbinding. Super fijn! Ik ben ook echt blij dat ik voor de witte versie heb gekozen. Ze vallen goed op. Erg makkelijk als iemand tegen je wilt praten ook, want ze zien nu duidelijk dat ik ze niet hoor! Avanca, hartstikke bedankt voor deze oordopjes! Ik ben er helemaal gelukkig mee! 

Voor meer informatie betreft de Avanca D1 Sports Headset bezoek de website! Onze fitgirl volgen via Instagram? Vind haar op: glendamel_sportfitnessmagazine

Huidkanker app SkinVision nu ook voor Android toestellen
PUMA pusht je nog harder te trainen dit najaar