Fitness  Bodybuilding 

Sport & Fitness magazine zoekt covermodellen man/vrouw

donderdag 22 november 2012
23
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Wij zoeken mensen met een regelmatig gezicht, een mooie huid, verzorgd haar en een geproportioneerde lichaam.

Voor de heren: geen behaarde of zwaar gespierde fysiek. Een atletische spierbouw en sixpack zijn een pre. Met andere woorden: wij zijn op zoek naar mooie en fotogenieke fitnessmodellen voor een fotoshoot. Zie de voorbeelden op de eerdere covers.

Zend met je aanmelding een aantal recente foto's mee, voorzien van je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en je confectiematen inclusief schoenmaat. Eén close-up van je gezicht plus twee foto's waar je geheel op staat in lingerie/onderbroek, bikini/zwembroek of in trainingskleding waarop je lichaam goed te zien is. Kijk altijd in de camera en poseer als een model. Je mag je spieren aanspannen maar neem geen bodybuildingposes aan.

De ingestuurde foto's worden vertrouwelijk behandeld en alleen door de staf van Sport & Fitness bekeken. Ze worden in geen geval gepubliceerd, verspreid of openbaar gemaakt. Over de uitkomst wordt niet gediscussieerd. Gelet op de grote hoeveelheid aanmeldingen krijg je alleen bericht als je in aanmerking komt voor covermodel. In andere gevallen ontvang je dus geen bericht. De foto's van de nieuwe fotoshoot worden uitsluitend gebruikt voor publicatie in Sport & Fitness magazine.

In het geval deze niet beantwoorden aan de kwaliteitsstandaard die wij aanhouden, behoud Sport & Fitness magazine het recht voor de foto's niet te publiceren. Als covermodel ben je immers de blikvanger van het tijdschrift.

Stuur een mailtje via onze website. 

Vier miljoen na beroerte door efedra
Minder vet, maar meer spiermassa door bèta-alanine